Wilt u ook een betere aanplant met minder uitval?

Bron: DCM -- producten zijn bij Alb. Groot bv verkrijgbaar!

In 2018 heeft DCM tijdens de Nationale Demodag voor Hoveniers een proef aangelegd met verschillende strategieën. Hieruit bleek dat het gebruik van DCM VIVIMUS® in combinatie met DCM ACTIVATOR tot de beste resultaten leidt. Inmiddels is dit concept bekend als ‘de Kracht van de Combinatie’. (https://dcm-info.nl/pro/advies/1771/de-kracht-van-de-combinatie)

Wilt u zo min mogelijk uitval?
Wilt u direct het beste resultaat?
Ons advies: investeer aan de voorkant in de beste strategie in plaats van aan de achterkant de schade herstellen bij een (ontevreden) klant.

Iedere hovenier gebruikt meststoffen in het voorjaar maar in het najaar is het geen automatische keuze. Dat is jammer omdat de basis van een mooi gazon in het voorjaar, start in het najaar. Een goede bemesting met voldoende kalium zorgt voor harde grassprieten die bestand zijn tegen vocht, kou en weinig licht. Kortom, wilt uw klant een mooi gazon in het voorjaar? Pas dan nu DCM MIX 6 (https://dcm-info.us9.list-manage.com/track/click?u=d099efc3a84665d40bcc6b0cf&id=dca4081a46&e=42e00bd092) toe! 

Wilt u meer weten over wanneer u welke meststof toepast, download dan hier (https://dcm-info.nl/pro/advies/1348/bemestingsschema-voor-de-hovenier) ons handige bemestingsschema.

DCM proef afbeeldingen DCM proef afbeeldingen
DCM proef resultaat DCM proef resultaat