Woensdag 22 februari op bezoek bij WPA Robertus

Nadat we ons verzameld hadden op de parkeerplaats in Wieringerwerf, stapten we samen in de bus en trokken de Afsluitdijk over naar de vestigingen van WPA Robertus zeker & vast in het oosten van Nederland.

Hier werden we hartelijk ontvangen met koffie of thee, met wat lekkers erbij. Vervolgens gingen we in kleine groepjes door het pand in Winschoten, trappen op en af in de graanopslag, met een uitgebreide uitleg. 

Aansluitend stapten we weer in de bus, reden een toeristische route door het Drentse landschap naar Westerbork. Hier stond het lunchbuffet met stampotten voor ons klaar. Na een korte toespraak van dhr. Jan Holthuis, waarin hij het belang en de nut van de bestelapp nogmaals onder de aandacht bracht, volgde in groepjes weer een rondleiding door deze vestiging.  Er waren wel deelnemers, die een aantal dozen met ’beperkt leverbare gewasbescherming’ onderin het ruim van de bus mee naar Noord Holland wilden nemen!

Tenslotte gingen we naar de laatste vestiging van deze dag naar Dedemsvaart. Hier was wederom een opslag van granen, en was het automatisch vullen en stapelen van graan te zien, en de opslagen van GBM.

We hoorden na afloop reacties als: ziet er netjes en verzorgd uit. Zorgvuldig, platte organisatie, goede sfeer tussen de medewerkers en enthousiaste rondleiders, lekker gegeten. 

Dus conclusie; we zijn blij dat deze dag is georganiseerd. Hartelijk dank.

wpa buffet 2 wpa buffet 2
wpa buffet wpa buffet